dijous, 17 d’octubre del 2013

On és la teva Fe?

DIUMENGE XXIX DURANT L'ANY (C) 20-10-2013

Lectura de l’evangeli segons sant Lluc (Lc 18, 1-8)


En aquell temps, Jesús deia als deixebles aquesta paràbola, per ensenyar que hem de pregar sempre, sense perdre mai l’esperança: «En una ciutat hi havia un jutge que desconeixia tot temor de Déu i tota consideració als homes. A la mateixa ciutat hi havia una viuda que l’anava a trobar sovint i li deia: “Feu-me justícia contra aquest home que pledeja contra mi.” El jutge durant molts dies no li’n feia cas, però a la fi pensà: “A mi no em diu res el temor de Déu ni la consideració als homes, però aquesta viuda és tan pesada que li hauré de fer justícia; si no, anirà venint aquí fins que no podré aguantar més”.»
I el Senyor digué: «Fixeu-vos què diu aquest jutge sense entranyes. ¿I vosaltres creieu que Déu, ni que esperi pacientment, no farà justícia als seus elegits que li reclamen de nit i de dia? Us asseguro que els farà justícia molt aviat. Però quan el Fill de l’home vindrà, creieu que trobarà fe a la terra?»




El proper diumenge dia 20 és el dia del Domund. És una diada important per prendre consciència de que tots som missioners en aquest món. Però el Domund vol retre homenetge especialment a tots aquells missioners i missioneres escampants pels diferents països del món i que fan una feina excepcional arreu on van.
En aquest vídeo podeu veure una petita mostra de la feina què fan: